Friday, February 1, 2013

pregnant lady chit chat

Sedar tak sedar dah bulan 2..aku rasa tahun ni kehidupan aku makin bermakna..tahun lepas bulan 6 kawin, skg tgh mengandung..bby dalam perut ni pon dah masuk 8 bulan..barang2 bby banyak yang blom beli lg..nk tgu en suami cuti...almaklum la dia berkhidmat untuk negara..

Lama dah tak update blog..busy menjadi isteri yg bekerjaya..arini cuti sebab federal day..semalam pon cuti sebab ada appointment ngn doktor asmah kat pusrawi..ble doktor cakap bby songsang..sedih la jugak..hmm tak per think positive..ada masa utk bby berada dikedudukan yg betol..kene byk sujud( tak kan sujud kosong..pesan mama wat la solat sunat) insyaallah..aku da lagik 1 bln lebih..aku wat utk baby...

tak sabar rasa nk tgu bby keluar...asyik tendang jer..anak mama da tak sabar nk keluar yer..kata doktor anak mama ni selalu letak tangan atas kepala..ape la yg difikirkn baby yer..ker aku yg byk pk sampai effect baby?? hmm maybe..byk benda yg aku pk..Ya Allah permudahkan urusan hamba mu..

Kadang2 cemburu tgk pasangan lain..husband sentiasa ada disisi..bkan bermaksud en suami tak bersama suami..cuma bila time dia kerja tak sama macam org lain..walau apa pun kne redha.bukan senang suami nk cari rezeki utk aku ngn bby..hmm tapi kadang2 tu sunyi la jugak..depan en suami nampak jer aku cool jer..tp kan belakang...kang2 sedih sgt...

Hati bersabarlah..May be ini dugaan utk aku...

1 comment:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)